TECH

Google Maps este acum mai colorat

Google adaugă o nouă îmbunătățire la interfața lui Google Maps pentru punctele de interes (POI). Acestea sunt acele pictograme micuțe cu poziția diferitelor locuri care apar atunci când navigați pe hartă sau vizualizați rezultatele unei căutări.

Google afirmă că a actualizat hărțile pentru a „evidenția mai bine informațiile cele mai relevante pentru fiecare experiență (gândiți-vă la stațiile de benzină pentru navigație, stațiile de tren pentru tranzit și așa mai departe)„. Probabil nu vă pasă de locațiile stațiilor de benzină atunci când căutați locațiile stațiilor de metrou, astfel încât Maps va fi mai inteligent cu privire la pictogramele pe care vi le arată.

Punctele de interes și textul vor fi acum codate în culori, cu portocaliu pentru mâncare și băutură, albastru pentru cumpărături, roșu pentru sănătate și așa mai departe. Se dorește astfel ca acest lucru să vă faciliteze selectarea anumitor tipuri de puncte de interes pe hartă. Noul design al punctelor de interes trece de asemenea de la un cerc la forma iconiței „Pin”.

Google afirmă că aceste modificări vor fi introduse în „toate produsele Google care includ Google Maps„, cum ar fi Assistant, search, Earth, Android Auto, API-urile Google Maps și toate aplicațiile obișnuite Google Maps.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button