Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google Maps demoleaza o casa

/
/
/

Poate ca atunci cand o companie de demolari se apuca de munca, nu ar trebui sa apeleze la Goolge Maps pentru a gasi adresa, fiindca se pot intampla incidente neplacute.

Din cauza unei erori din Google Maps, o echipa care trebuia sa demoleze o casa lovita de o tornada a demolat casa gresita. Casa care se afla la interesectia dintre strazile Cousteu si Calypso, din apropierea orasului Dallas, Texas, a fost confundata cu un alt edificiu aflat la aproape 100 de metri distanta.

Ambele case au fost lovite de o tornada care a trecut recent prin zona. Una dintre ele trebuia demolata, in timp ce pentru cealalta erau planuri de reparare. In cele din urma, ambele au fost demolate complet.

Eroarea continua sa fie prezenta in Google Maps, casa fiind indicata cu doua adrese. In mod neasteptat, aceasta eroare nu este prezenta in Apple Maps, care ocazional indica aeroporturi inexistente sau ghida turisti catre locuri foarte periculoase.

Cel putin aceasta demolare nu a implicat vreun leopard.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar