Știri ITTECH

Google Maps afișează acum limite de viteze în SUA

Google Maps este ceva mai util pentru unii oameni care trăiesc în ținuturi îndepărtate de câteva zile, deoarece a început să afișeze o informație destul de importantă, limita de viteză.

Aceasta a început să fie afișată la nivelul întregii țări pentru norocoșii care să fi primit acces la această nouă funcție, care până acum era restricționată în câteva zone foarte restrânse. Cu această ocazie s-a ivit și o întrebare foarte importantă. Oare când va deveni această funcție disponibilă și în Europa, dar mai ales, în țărișoara noastră.

Răspunsul este un răsunător „habar nu am”. Datele referitoare la restricțiile de viteză trebuie să vină din surse destul de sigure, iar pe la noi prin țară lucrurile nu sunt tocmai sigure, pentru că deși ați putea vedea un semn de circulație care spune că puteți merge pe un drum la o viteză de, să zicem, 40 de kilometri la oră, drumul în sine ar putea avea alte idei din minte, iar mașina voastră, ca urmare, ar putea avea planetare în parbrizul autoturismului din spatele vostru.

Deși, ceva Machine Learning probabil va rezolva și asta în vreun deceniu, când fiecare groapă este indexată și analizată în timp real.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button