MORE

Google lanseaza cel mai bun joc Star Wars din ultimii ani, Lightsaber Escape

Star Wars este peste tot in acest moment, dar cumva, ai crede ca am avea parte de ceva mai multe jocuri, nu doar de un efort dezamagitor si ineficient de a clona Battlefront. In salvarea francizei vine Google, cu un joculet numit Lightsaber Escape, care in esenta face ceea ce nu a fost in stare nici o companie de ani si ani de zile, sa faca un joc la care manuiesti direct o sabie laser.

Pentru a putea juca aceasta creatie simplista veti avea nevoie de doua lucruri: un PC conectat la internet cu un browser si un telefon relativ modern care sa aiba Chrome instalat. Apoi, prin accesarea link-ului indicat pe PC atunci cand intri pe pagina oficiala a jocului, poti capata acces la un joc in care vei folosi telefonul pe post de Lightsaber pentru a te lupta impotriva unui val de Storm Troopers.

S-ar putea sa fie ceva probleme de sincronizare sau de detectie a miscarii, iar fundamental este un joc pe sine neinteresant, dar Lightsaber Escape tot reprezinta ceva ce nu au fost in stare sa ofere Nintendo, Microsoft si Sony pe consolele lor care sunt echipate cu dispozitive care pot detecta minutios fiecare miscare… bine, nu si Microsoft, dar intelegeti ideea. Aproape ca stai si te intrebi, de ce oare nu a fost lansat inca un simulator de Jedi, precum Jedi Knight 2 sau Jedi Academy, care sa foloseasca un astfel de sistem de control, si care sa aiba suport pentru Oculus Rift, iar raspunsul ar trebui sa fie evident, pentru ca Electronic Arts are drepturi exclusive asupra francizei.

[Google]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button