Știri ITRSS PaginaDeMediaSecuritate

Google te lasă să-ți protejezi istoricul de căutare prin intermediul unei parole

Google tocmai a introdus o metodă nouă prin care îți poți proteja pagina Web and Activity. Aceasta va putea fi securizată cu o parolă care va proteja toate căutările tale, istoricul de vizionare de pe YouTube și conversațiile cu asistentul de pe Android. Fără această confirmare prin intermediul parolei, nimeni nu-ți va putea vedea istoricul dacă pune mâna pe telefonul tău.

Dacă vrei să îți pui parola pe istoricul Google, tot ce trebuie să faci este să mergi pe pagina de activități și să dai click pe link-ul „Manage My Activity„. De aici, poți alege metoda de protecție și o poți modifica oricând. Fără acest strat suplimentar, pagina îți va afișa un istoric complet al activității tale pe serviciile de la Google.

Google Activity Parola

Google își sporește securitatea

În ultima perioadă s-a vorbit destul de mult despre securitatea datelor și a activității online. De aceea Google a decis că ar fi momentul potrivit să adauge posibilitatea de a proteja istoricul online printr-o parolă. În plus, compania a mai vorbit despre îmbunătățiri pe partea de securitate și când a venit vorba despre Android. Sistemul de operare va avea acum un nou Private Compute Core care se va asigura că toate informațiile de pe dispozitivul tău sunt în deplină siguranță.

Mai mult de atât, Google a mai adus câteva schimbări interesante sistemului de operare pentru telefoane. De acum, Android va putea șterge super ușor istoricul de căutare din ultimele 15 minute pe Chrome și chiar vei putea să-ți blochezi dosarul cu fotografii, pentru a ține ochii curioși departe.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button