MORE

Google isi schimba CEO-ul si face schimbari majore!

Google are acum o noua structura. Nu pentru că cineva ar fi achiziționat compania, ci pentru că fondatorii săi, Larry Page și Sergey Brin, au decis să îi schimbe forma. Aceștia au înființat Alphabet, o nouă entitate juridică ce… deține Google, și care înlocuiește Google pe piața bursieră! De ce au făcut asta? Pentru că Google deținea un număr mare de companii care se ocupau cu orice… numai cu internet nu!

În forma sa nouă, Google va fi acea companie dedicată internetului care era înainte să înceapă să cumpere diverse alte firme și să înființeze ramuri ce construiesc drone, fac investiții sau se ocupa de biotehnologie. Companii precum Calico și X Lab vor fi acum parti din Alphabet, dar entități separate de Google, permițând fiecărei litere din noul „alfabet” să funcționeze ca o entitate independentă. Google chiar a primit în acest fel un nou CEO, Sundar Pichai, șef al diviziei Android, Larry Page preluand cârma întregului ansamblu, ca CEO al Alphabet.

Omul de rând nu ar trebui să observe nici un fel de schimbare în modul în care este reprezentat Google in fata publicului, din moment ce Alphabet este o restructurare doar pe partea de afaceri, nu și o schimbare a brandului Google. În concluzie, nu va afecta userul de rând.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button