MORE

Google isi propune sa simplifice transferul de date intre Android si iOS

Oricat de la indemana ar fi AirDrop si Android Beam pentru transferul de date dintre iOS si Android, ele sunt facute exclusiv pentru anumite platforme, iar acest lucru nu este de foarte mare ajutor atunci cand doriti transferarea datelor de pe un Android pe un iPhone sau invers.

Cu toate acestea, Google ar putea depăși în curând acest obstacol. Android Police, Techaeris și GigaOm toate au dovezi ale unui nou serviciu, Copresence, care ar permite dispozitivelor Android și iOS sa faca schimb de conținut prin WiFi. Potrivit surselor, se utilizează datele de localizare (inclusiv Bluetooth) pentru a configura conexiunea, după care, puteți trimite fotografii și alte informații, fără a fi nevoie de utilizarea optiunilor de stocare, cum ar fi Google Drive sau Dropbox si nici un cont Google.

Daca informatiile sunt corecte, ar trebui sa putem utiliza Copresence in cateva saptamani, dar sa nu ne facem sperante foarte mari in ceea ce priveste acest serviciu, pentru ca cel mai probabil se va limita la aplicații Google pentru început, și, probabil, nu va fi un feature la nivel de sistem pe iOS, cel putin.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button