CommunityMORETech&IT

Google Inbox are acum o dată de terminare a serviciului

Google Inbox ar fi trebuit să reprezinte viitorul lui Gmail. Acesta a oferit o filtrare mai avansată, mesaje automate și o mai bună organizare vizuală decât pe Gmail. Începând cu ultima vreme, utilizatorii acestui serviciu știau că aplicația urma să fie eutanasiată, dar până acum nu s-a știut o dată specifică când acest lucru se va întâmpla.

Dacă vă îndreptați către pagina google.com/inbox, veți fi întâmpinat cu un mesaj care spune că „Inbox se deconectează. Găsiți funcțiile voastre preferate în noul Gmail„. Google va închide serviciul la sfârșitul lunii martie, iar numărătoarea inversă din aplicația de pe mobil se termină pe 2 aprilie. Este disponibil următorul mesaj când vă conectați la serviciu de pe un calculator de desktop.

Inbox signing off

Deși Google a pus în aplicare câteva din funcțiile serviciului în Gmail, nu le-a adus pe toate. Mulți utilizatori fideli lui Inbox vor fi supărați să afle că unele dintre caracteristicile mai specifice, cum ar fi evidențierea linkurilor, opțiunea de salvare a linkurilor direct din interiorul serviciului sau posibilitatea de arhivare a grupurilor de email-uri nu sunt în Gmail.

Există un alt client de e-mail care ar putea obține o cantitate enormă de utilizatori în aproximativ următoarea lună. Un client de e-mail disponibil exclusiv pe iOS, numit Spark, va fi lansat pentru Android exact în perioada în care Google este setat să închidă Inbox. Poate că Spark va putea umple un vid care va fi lăsat de vechiul serviciu al lui Google.

Sunteți un utilizator avid al lui Inbox? Ce caracteristică din acest serviciu care nu există (încă) în Gmail vă va lipsi cel mai mult?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button