Telefoane

Google in Pole Position la capitolul SmartWatch

Cu toate ironiile (adesea binemeritate) pe care le-au primit la scena deschisa smartwatch-urile, incepem usor-usor sa vedem pe strada oameni cu astfel de device-uri la mana, asta ca sa nu mai vorbim de wristband-uri care monitorizeaza starea fizica, pulsul, ciclurile de somn etc.

 

Si, in tot acest peisaj, cum Dumnezeu tot Google este privit ca favorit in aceasta piata, pe care nici macar nu a atacat-o deocamdata cu un produs? Raspunsul este destul de simplu, unii din noi l-am si experimentat, desi nu tocmai in masa: Google Now.

 

Este la mintea cocosului ca un ceas care iti arata directiile catre adresa unde ai urmatorul meeting, te tine legat complet la contul tau de Google, iti tine calendarul si iti este asistent personal, este intr-adevar un produs imbatabil fata de tot ce a reusit sa lanseze competitia, din care probabil cel mai periculos actor, Samsung, deja a trecut la Tizen ca si sistem de operare, in loc de Android.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button