RSS PaginaDeMediaTech&IT

Google Images iti va oferi mai multe detalii despre imaginile de pe ecran

Google Images este una dintre cele mai folosite unelte de cautare de imagini, insa pana acum nu oferea multe detalii. In acest moment, poti vedea dimensiunea pozei alaturi de titlul paginii pe care este postata si un link de acces. Incepand cu aceasta saptamana insa, informatiile oferite de Google vor fi mai informative. Giganul tech va inlocui tag-urile uzuale cu iconite noi care ofera mai multe informatii despre imagine.

Noile iconite din Google Images vor indica daca imaginea pe care dai click te va duce la o pagina cu produse de vanzare, la una cu retete sau la un video. Aceste tag-uri vor fi mici si nu vor obstructiona imaginea, insa daca te duci cu mouse-ul peste ele iti arata informatii complete. Chiar daca aceasta nu este o schimbare enorma, te va ajuta sa navighezi mai usor printre rezultatele din Google Images. Spre exemplu, daca cauti un obiect pe care doresti sa-l cumperi, vei putea vedea doar link-urile catre magazine online.

Desigur, Google nu va elimina complet tag-urile cu dimensiunile imaginilor. Doar ca va trebui sa dai click pe thumbnail-ul imaginii ca sa le poti vedea. Acestea vor fi afisate tot la locul lor obisnuit, in coltul din partea stanga jos.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button