TECH

Google I/O va avea loc pe 11 și 12 și va putea fi urmărit integral online

Noua ediție a evenimentului Google I/O va avea loc în zilele de 11 și 12 mai. Va fi din nou vorba despre un cadru predominant online. O selecție limitată de participanți vor fi invitați live la Shoreline Amphitheatre, locația tradițională Google I/O.

Chiar și așa, participarea în regim online va fi gratuită și oricine se poate înregistra pentru a-și asigura prezența la eveniment. Cât despre audiența live, aceasta va fi compusă în mare parte din angajați Google și mai mulți parteneri. Procesul de înregistrare pentru participarea gratuită online va începe cândva luna aceasta, astfel încât doritorii nu vor fi nevoiți să-și achiziționeze bilete.

Ediția din 2020 a lui Google I/O a fost anulată din cauza pandemiei și a revenit online în 2021. Deci anul trecut, compania a venit cu anunțuri interesante, printre care se numără noul design Material You pentru Android 12, update-uri pentru Workspace dar și fuziunea lui Tizen de la Samsung cu Wear OS (având ca rezultat Wear OS 3). Deci lumea se așteaptă ca și anul acesta să fie plin de surprize. Există o mare probabilitate ca dezvoltatorul să prezinte oficial Android 13, după ce a lansat primul preview al noului OS. Puse cap la cap, se preconizează că ediția curentă se va concentra pe segmentul sistemelor de operare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button