Știri ITTECH

Google I/O: Google Photos primește funcții noi

Cu toate anunțurile care ies pe bandă de la Google I/O, gigantul de căutare nu a putut uita de Photos, unul dintre cele mai de succes servicii de până acum. Astfel, a primit și acesta câteva îmbunătățiri interesante.

În primul rând, avem o serie de acțiuni propuse. Acestea se vor afișa în timp ce vizualizați o imagine din aplicația Photos de pe telefon. Aceste facilități au în spate machine learning și includ opțiuni precum strălucirea, partajarea, rotirea sau arhivarea unei imagini.

Care dintre ele va apărea pe o imagine la un moment dat depinde de ceea ce AI-ul celor de la Google crede că este cel mai probabil să doriți să faceți cu fiecare. Acestea vor fi văzute doar pe fotografiile relevante, astfel încât unele dintre cadrele executate de voi s-ar putea să nu primească nicio acțiune sugerată. Dacă le vedeți, apăsați pe oricare dintre ele pentru a finaliza acțiunea.

Începând de astăzi, s-ar putea să vedeți, de asemenea, o opțiune de fotografiere care scoate culorile. În esență, acest mod transformă fotografiile persoanelor și face fundalul alb-negru, păstrând în același timp culoarea pentru subiect, inclusiv hainele lor și orice ar putea să țină sau să poarte. Aceste creații cu ajutorul AI-ului le veți găsi în tab-ul Assistant al aplicației Photos, iar compania crede că vă veți bucura de această funcție.

La un moment dat în viitor veți putea, de asemenea, să colorați fotografiile alb-negru cu o singură atingere. În următoarele luni, mai multe dispozitive și aplicații vor funcționa împreună cu Google Photos datorită unui nou program de parteneri care le oferă dezvoltatorilor instrumentele necesare pentru a sprijini serviciul în produsele lor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button