Știri ITTECH

Google I/O: Google News primește AI și un facelift nou nouț

Unul dintre cele mai surprinzătoare anunțuri la conferința Google I/O din acest an a fost o experiență Google News complet renovată. Gigantul de căutare spune că acest lucru combină AI-ul cu inteligența umană, folosind pe cel dintâi pentru a găsi cele mai bune creații ale celei din urmă. În acest context, Google înțelege „inteligența umană” ca fiind munca de calitate făcută de redactorii din întreaga lume.

Google News în varianta sa reimaginată utilizează tehnici AI pentru a organiza fluxul constant de informații care ajunge pe net sub formă de știri. Prin urmare, serviciul înțelege cine și ce este implicat într-o poveste pe măsură ce evoluează și conectează modul în care toate subiectele și obiectele se raportează unul la celălalt.

Acest lucru ar trebui să vă ajute să înțelegeți ce se întâmplă și care a fost impactul sau reacția la orice. Feed-ul For You vă aduce tot ce vă interesează într-un singur loc, fiind un amestec dintre cele mai importante titluri, știri locale, precum și ultimele noutăți despre toate subiectele care vă interesează.

Cu cât folosiți mai mult Google News, cu atât va fi mai bun la a prezice ceea ce vă place. Puteți să îi ajutați algoritmii, spunându-i manual dacă doriți să vedeți mai mult sau mai puțin dintr-un subiect sau o publicație anume.

News include acum un format vizual unic numit Newscasts. Acestea reunesc o colecție de articole, videoclipuri și citate pe un singur subiect și facilitează înțelegerea diferitelor perspective și ajută la a afla mai multe despre o știre.

Funcția Full Coverage vă va oferi o perspectivă mai aprofundată asupra oricărui subiect, cu o imagine completă a modului în care acest lucru este raportat de o varietate de surse. Topul titlurilor, videoclipurile, știrile locale, întrebările frecvente, comentariile sociale și o cronică – toate acestea sunt disponibile în Full Coverage. Conținutul de aici este același pentru toți, o viziune a evenimentelor dintr-o „serie de surse de știri de încredere„.

Headlines este secțiunea în care veți afla ce citește lumea. Aceasta este o vedere nefiltrată a știrilor din întreaga lume. Secțiunile de aici vă vor permite să explorați mai mult despre tehnologie, afaceri, sport, divertisment și așa mai departe.

Fila Newsstand vă permite să găsiți și să urmați sursele în care aveți încredere, dar și să căutați și să descoperiți altele noi. Mai mult de 1.000 de reviste sunt accesibile într-un format de lectură optimizat pentru dispozitive mobile. Puteți chiar să vă abonați la publicațiile cu plată folosind contul vostru Google.

Noul Google News înlocuiește aplicația Google News & Weather precum și aplicația Google Play Newsstand de pe mobil. Pe web, acesta va înlocui Google Play Newsstand. Este lansat de astăzi și ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea pe Android, iOS și pe web în 127 de țări până săptămâna viitoare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button