MORE

Google anunță Home Mini și Max

Pe lângă noi telefoane, Google a dezvăluit și noi soluții ceva mai casnice, sub forma lui Home Mini și Home Max.

Aceste două dispozitive sunt menite să ofere alternative la varianta deja existentă. Varianta Mini, ce va fi disponibilă din 19 octombrie, costă doar 50 de dolari și vă oferă acces la asistentul Google într-un pachet mic și compact ce poate fi amplasat cam oriunde. Dispozitivul este echipat cu un microfon ce poate distinge vocea utilizatorului chiar și atunci când pe fundal este redată muzică. Asta ar putea avea implicații oarecum înspăimântătoare, dar acel avion a decolat de mult.

Cei care nu sunt mulțumiți de sistemul audio îngrămădit al variantei Mini pot opta pentru cea Max. Această variantă are două difuzoare mari, capabile să redea sunet cu de 20 de ori mai multă putere față de Google Home. Mai este echipată și cu ceva numit Smart Sound, care ajustează automat sunetul în funcție de poziția lui Home Max într-o încăpere, pentru efect maxim. Probabil ajustează și microfoanele. Prețul pentru această minunăție va fi de 400 de dolari. Dacă asta vi se pare de-a dreptul ridicol, merită menționat că vine cu o lună gratuită la pachet pentru Youtube Music, dacă sunteți un abonat nou și cumpărați unitatea înainte de luna februarie. Dacă tot vi se pare ridicol, atunci probabil nu sunteți publicul țintă și vă puteți bucura de asta. Google Home Max va fi disponibil din ziua de 13 noiembrie.

Având în vedere cum sunt folosite datele prelevate de astfel de dispozitive în general, sincer, cel puțin Home Mini ar trebui să fie gratuit.

[Google]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button