MORE

Google Glass revine la viață

Update-ul de acum câteva săptămâni pe care l-a primit Google Glass nu a fost doar o mică atenție pentru puținii oameni care încă nu își pierduseră speranța, ci un semn că dispozitivul va reveni în forță.

Numai că de această dată sectorul din piață țintit de Google Glass nu mai este publicul general, ci companiile care au nevoie de echipament specializat pentru a spori productivitatea angajaților. Ca urmare, Glass Enterprise Edition va putea fi găsit de acum înainte doar în carul unor mari companii, precum DHL, General Electric sau Samsung, și chiar în spitale.

Această variantă de Glass este folosită pentru a ține evidența sarcinilor care trebuiesc îndeplinite, pentru a ține în privire manuale de asamblare, pentru a primi instrucțiuni în timp real și cam tot ce mai trebuie pentru a oferi muncitorilor mai multă eficiență. Conform estimărilor, Glass oferă un spor de productivitate de până la 34%, cel puțin în cazul muncii cu rețele electrice.

De la varianta din 2013 și până acum, dispozitivul a primit un upgrade hardware, folosind în varianta sa curentă un procesor Atom ceva mai potent, o baterie mai încăpătoare și un ecran mai mare, iar forma sa generală este mai comodă și mai rezistentă.

Prețul pentru noua variantă de Glass nu este cunoscut, dar nici nu este prea important, din moment ce sunt țintite companii care le vor cumpăra cu zecile, sau sutele.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button