MORE

Google Glass, interzisi selectiv la Comic-Con

Google Glass a fost interzis „selectiv” la Comic-Con anul acesta, cel putin la anumite prezentari si evenimente supersecrete la care au acces doar cativa „alesi”.

Comic-Con pune pe aceasi treapta Google Glass cu smartphone-urile si camerele video sau foto, luand exemplu de la diverse cinematografe din Statele Unite sau Anglia care „te cauta” de ochelari Google. Securitatea de la Comic-Con monitorizeaza atent participantii atat inainte, dar si in timpul conferintei, in timp ce materialele confidentiale video sau foto sunt prezentate, natura acestor materiale fiind „for your eyes only”, adica mai pe romaneste, doar pentru ochii tai, nu si ai cititorilor sau followerilor tai.

Este de inteles de ce Comic-Con ia asemenea masuri, avand in vedere ca sunt foarte multe trailere, episoade pilot, ba chiar filme integrale ce sunt prezentate la evenimentul din San-Diego, multi facand uz de diferite metode pentru a copia si distribui ilegal continutul. La drept vorbind calitatea pe care ai pute-o obtine filmand sau fotografiind pe sest, nu este cine stie ce, dar pana la urma mult din ceea ce au prezentat la Comic-Con anumite sutudiouri a fost schimbat tocmai pentru ca reactia a fost negativa la conventie, astfel daca apare pe net un trailer sau un pilot care inca nu a fost finalizat, acesta poate influenta negativ parerea privitorilor.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Daca vroiam sa filmez un film in cinema imi luam un GoPro 3 nu Sticla Gugal, plus spionajul cu o camera ascunsa prin nasturi, ochelari de soare,ceasuri,pixuri e mult mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button