MORE

Google face o gluma de 1 aprilie care esueaza complet

In cazul in care nu ati observat, astazi este 1 aprilie. Stiti cine a observat ca este 1 aprilie? Google. Compania a decis sa faca o mica gluma, prin adaugarea unei functii noi la Gmail, una care a esuat in totalitate.

In gluma, Google a decis sa adauge in Gmail, la optiunea de Send+Archive un nou „feature”, cel de Mic Drop. Simplu spus, de fiecare data cand ai trimite un e-mail folosind aceasta functie, Gmail va adauga automat un fisier Gif cu o chestie galbena care da drumul unui microfon din mana, un gest menit sa insemne „aceasta conversatie se termina aici”. Puteti vedea un exemplu mai jos.

Gmail Mic Drop_Send

Exista insa o mica problema aici. Nu toata lumea stia de aceasta gluma, asa ca au inceput sa trimita mesaje normale, ca in fiecare alta zi, cu lucruri precum CV-uri si tot asa.

Rezultatul a fost un dezastru de proportii, serviciul de suport al Google fiind inundat cu cereri foarte furioase pentru indepartarea prompta a functiei, care parea ca in ultimele sale minute de existenta era activa permanent, chiar si pentru optiunea standard de Send.

Ca urmare Mic Drop nu mai exista acum in Gmail, numai bine, pentru ca altfel se putea ajunge la atrocitati precum cea de mai jos.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button