Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google face benzile desenate mai usor de citit

/
/
/

Google vrea sa demonstreze ca acel concept de Machine Learning nu este folosit doar pentru a distruge sperantele omenirii de-a mai avea campioni la Go sau un viitor dupa Skynet, Poate avea si aplicatii ceva mai practice, tangibile si in nici un fel inspaimantatoare.

Compania anunta ca cel mai recent update al Google Play Books, in varianta de Android, adauga o functie noua, bazata pe Machine Learning, numita Bubble Zoom. Aceasta functie permite automat marirea orcarui balon de dialog dintr-o carte cu benzi desenate, pentru a face citirea lor mai simpla pe ecrane mici.

Aceasta functie a fost realizata prin „dresarea” unui sistem sa inteleaga care este diferenta dintre un balon de dialog clar delimitat si restul paginii. Desigur, nu va fi de prea mare ajutor pentru textul care nu este separat de fundalul desenat, dar macar asa va usura citirea de benzi desenate pe un mobil sau o tableta mai mica.

Mai jos puteti vedea Bubble Zoom in actiune.

bubble zoom google

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar