MORE

Google Earth renaște cu ghizi și mai mult VR

Google a prezentat o nouă formă a clasicii aplicații Earth, cea la care ne-am benoclat cu toții ore întregi atunci când am luat internet pentru prima dată.

Noua variantă a lui Google Earth poate fi accesată acum prin web, dacă aveți Chrome, sau de pe aplicația de Android dedicată, și prezintă câteva schimbări însemnate față de varianta cea veche. Spre exemplu, acum există suport pentru realitate virtuală pentru un număr mai mare de locații pe care le puteți vedea în detaliu.

Apoi, dacă vreți să vă aprofundați cunoștințele despre anumite locații, aveți la dispoziție funcția Voyager.

Aceasta vă prezintă 50 de călătorii, cu tot cu ghid, pe parcursul cărora veți învăța diverse lucruri interesante. Spre exemplu, una din aceste călătorii este narată de Jane Goodall și are ca subiect cimpanzeii din parcul Național Gombe din Tanzania.

Funcția de VR însă nu prea pare să includă suport pentru Daydream, ceva ce ar trebui să vină pe parcurs, altfel Google se cam împușcă în picior. Noua versiune a lui Google Earth include și o funcție „I’m feeling lucky” care îți permite să călătorești într-o locație aleatoare dintr-o selecție de 20 de mii care au fost atent selecționate de către Google, și completate cu date istorice și relevante.

[PC World]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button