PC

Google Earth este acum pe Steam și în VR

O preocupare majoră a celor care doar ce căpătau acces la internet cu vreo 10 ani în urmă era să descarce Google Earth și să petreacă ore în șir cotrobăind prin hărți, găsindu-și casa sau plecând în vacanțe imaginare.

Această preocupare va reveni, fiindcă Google Earth a făcut următorul pas logic, a trecut la VR. Aplicația este acum disponibilă pentru cei care au un HTC Vive, prin Steam, gratuit. Aveți posibilitatea de-a vă benocla de zor la fiecare colț al planetei, admirând în realitate virtuală un glob tridimensional. Regretabil, nu tocmai fiecare colț a fost reconstruit în 3D complet, din moment ce Google a încetat acum câțiva ani inițiativa de 3D-ificare a lui Google Earth. Dar sunt câteva locații care au fost reconstruite meticulos, cum ar fi Roma, fluviul Amazon și altele.

Aveți până și posibilitatea de-a manipula timpul zilei printr-o simplă mișcare a lumii, azvârlind soarele de partea cealaltă a planetei. Acum, tot ce mai trebuie este un model de distrugere pentru clădiri și abilitatea de-a scuipa foc atomic pentru a obține cel mai verosimil joc Godzilla făcut vreodată.

Google Earth se pare că va fi disponibil de anul viitor și pe platforma VR făcută de Google, Daydream, dar deocamdată Vive este ceva mai solid.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button