MORE

Google Drive nu mai suportă Android 4.0

Dacă folosiți Google Drive, tare sper că nu mai depindeți de dispozitive care încă mai rulează Android 4.0, pentru că noul update al serviciului încetează în mod oficial suportul pentru acest sistem de operare.

Ca urmare, acesta va fi și ultimul update al Google Drive, așa că dacă se întâmplă să apară probleme pe parcurs, nu ar trebui să vă așteptați ca Google să le rezolve sau să primiți funcții noi vreodată.

Desigur, exact cât de mulți oameni ar fi afectați de această decizie este cam neclar, din moment ce limitarea suportului se referă doar la 4.0, nu la 4.2 sau 4.4. Acestea încă vor mai primi update-uri pentru o vreme. Totuși, având în vedere cât de bine stau unii producători de telefoane și tablete cu update-urile, unii dintre voi poate încă așteptați update-ul la 4.0.

Încetarea suportului aplicațiilor pentru variante mai vechi ale sistemelor de operare tinde să fie în cele din urmă un lucru benefic, deoarece se eliberează resurse care pot fi folosite la dezvoltarea aplicației și chiar se pot elimina bucăți din cod care făceau probleme, dar care tot erau acolo pentru că fără ele acea aplicație nu funcționa pe un sistem de operare antic.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button