Community

Lucrul în echipă în Google Docs tocmai a primit emoticoane și reacții

Google Docs este un mod fantastic de a redacta și corecta documente. Este rapid, eficient, time saving și le dă ocazia colaboratorilor de a-și adăuga sugestiile și comentariile. Până acum, task-urile de la serviciu și facultate ne-au obișnuit să urmărim feedback-ul adăugat de utilizatorii care împart accesul aceluiași document. Un highlight cu roșu pe ici, un comentariu în bară pe colo, și… te plictisești de atâta formalitate.

Acum, Google Docs împrumută puțin din vibe-ul social media și primește opțiunea de a utiliza emoji-uri pe post de reacții la conținutul textului. Este o alternativă mai puțin formală și ceva mai relaxantă prin care tu scapi de presiunea unui mediu rigid, iar celălalt scapă, în lenea sa, de nevoia de a tehnoredacta un „ok”. Poate că nu e cea mai bună idee pe care să te bazezi într-un mediu foarte business-like, dar pentru proiectele de la facultate sau niște teamwork lejer ar trebui să fie în regulă.

Poți folosi noua funcție în momentul în care selectezi o porțiune de text în modul de editare a documentului. Acolo va apărea un shortcut add reaction pe care-l poți apăsa pentru a deschide întregul meniu de emoticoane. Emoticoanele folosite se vor sincroniza în ecosistemul dezvoltatorului, deci poți modifica reacțiile fie în Google Docs, fie în Google chat.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button