MORE

Google detaliaza cum Android 5.0 Lollipop iti va proteja datele

Android 5.0 Lollipop nu este doar despre interfața noua si lucioasa sau caracteristicile actuale si foarte tari; există de asemenea câteva noi modalități de a va proteja datele din telefon.

Pentru a sublinia acest punct, Google a detaliat caracteristicile de securitate ale update-ului Lollipop. Unii dintre voi s-ar putea sa stiti despre ce este vorba, dacă ați urmarit îndeaproape procesul de dezvoltare. Smart Lock vă permite să va deblocați dispozitivul cu ajutorul unui Bluetooth asociat sau gadget NFC, cum ar fi un ceas Android Wear. SELinux, între timp, ar trebui să reducă șansele ca o aplicație de tip „rogue” sa compromita întregul sistem

Probabil, va mai trece un timp înainte ca aceste noi modalitati de aparare sa ajunga la telefonul tau, și ar fi bine în continuare să fiti precauți atunci când impartasiti lucruri in mediul on-line. Cu toate acestea, se pare că nu va trebui să vă faceți griji prea mari in privirea încălcării securității datelor în viitorul apropiat, gratie acestor imbunatatiri substantiale promise de noul Android.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close