MORE

Google Daydream View este o cască de VR de 80 de dolari

Google a dezvăluit înlocuitorul vechiului Cardboard, o nouă ustensilă menită să ofere publicului acces la cel mai de bază și mai rudimentar tip de VR cu putință. Compania a dezvăluit Daydream View.

Daydream este, desigur, platforma nouă de VR introdusă cu ultima variantă de Android. Iar View este modul prin care cei care dispun de un telefon Pixel, sau de alte aparate care încap în carcasă, se pot bucura de acces la funcțiile de realitate virtuală ale dispozitivului… pe lângă Cardboard, Gear VR și zecile de alte carcase similare.

Daydream View este în esență un Gear VR făcut din pânză în loc de plastic. A fost construit pentru a fi foarte comod și vine chiar cu o telecomandă care permite controlarea telefonului fără a fi nevoie să mai pui mâna pe el după ce este inserat în carcasă. De aici încolo oferă cam aceeași experiență de VR pe care o aveai de la Cardboard.

Daydream View va fi disponibil la prețul de 80 de dolari, la fel ca Gear VR. Dacă vă așteptați să apară Elite Dangerous pentru această platformă, tind să vă amintesc de faptul că totul este redat folosind un telefon, așa că orice fel de aplicație VR va fi sever limitată. Dar pentru filme și poze va funcționa de minune.

[Tech Crunch]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button