Tech&IT

Google a introdus un nou dark mode pentru desktop și mobile

Google are un dark mode de ceva timp, însă zilele trecute compania a actualizat interfața și a făcut-o și mai întunecată decât înainte. Marea modificare a fost alegerea unui negru pur (#000000) care scoate în evidență mai bine ecranele OLED și AMOLED de pe unele telefoane și calculatoare.

Lansarea noului dark mode de la Google are loc gradual și în timp ce unii folosesc deja noua interfață, pe PC-ul de acasă nu am primit update-ul. În schimb îl am pe telefon, care este conectat la același router ca și sistemul. Dubioase sunt căile Gugălului. Diferența între cele două interfețe este sesizabilă, iar gri-ul închis de până acum arată cumva mai moale decât un negru perfect. Însă trebuie să recunosc, că odată ce am văzut negrul acela pe telefon, m-am cam îndrăgostit de el.

Dark Mode Google Februarie 2022

Poți schimba tema de culoare de pe Google destul de simplu. Caută orice în bara de căutare, iar odată ce ți-au apărut rezultatele, vei observa în dreapta sus o iconiță de setări. Apeși pe aceasta, iar mai jos o să ai opțiunea să selectezi dark mode. Mi-ar plăcea să văd opțiunea asta pusă undeva pe pagina de start direct, întrucât unii oameni nu umblă niciodată la butoanele extra din pagini.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button