PC&Consoles

Google cumpără studioul care a creat Job Simulator

Domeniul jocurilor de VR este plin în acest moment de foarte multe titluri care nu sunt tocmai cea cea mai bună calitate. Dar câteva dintre cele mai reușite tot au răsărit, unele dintre ele fiind produse de sun studiou numit Owlchemy Studios, care acum se află în proprietatea Google.

Creatorii lui Job Simulator și a acelui joc VR cu Rick&Morty, au devenit o parte din marea familie alfabetică. De ce? Foarte probabil pentru că Google tare vrea să aibă sub umbrela sa un studiou capabil să creeze jocuri de realitate virtuală de calitate, sau măcar care să aibă priceperea să implementeze cu succes ceva în VR.

Nu se știe în acest moment care va fi soarta studioului, care va fi direcția în care dorește Google să se îndrepte, sau dacă asta înseamnă că de acum Owlchemy va face jocuri doar pentru platforma mobilă Daydream, în defavoarea platformelor de PC. Cert este că măcar un studiou a reușit să facă din VR o afacere profitabilă. Restul vor trebui să aștepte ca adopția tehnologiei să atingă un prag critic, dincolo de care VR va fi la fel de comun ca o consolă de jocuri.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button