Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google cumpara Geko, firma responsabila pentru Fitbit

/
/
/
/
image

Google cumpara Geko, firma responsabila pentru Fitbit si multe alte inovatii, dar mai interesant este scopul in care doreste Google sa utilizeze aceasta companie.

Google este ca acea sotie din filme ce cumpara o gramada de articole de imbracaminte si bijuterii. Bine, cel putin Google scoate profit din achizitile lor, in filme, sotul ajunge falit. Conform unui reportaj de la Bloomberg, compania detinatoare a celebrului sistem de cautare a pus ochii pe o noua achizitie, una mai mica, ce-i drept. Ea este Gecko, o firma de product-design, al carei talent va fi valorificat in proiectele Google X.

Probabil ca nu ati auzit de Gecko, dar, cu siguranta stiti macar un produs in al carui design ei au fost implicati. Originalul Fitbit, castile bluetooth de la Jawbone si o groaza de PC-uri Dell. Cu un asemenea palmares in portofoliu nici nu este de mirare ca Google si-a infipt gherutele in Gecko. Au tot ceea ce le trebuie pentru a se integra in familia Google.

La ce proiecte o sa lucreze noul membru al familiei ? Punctul tare al firmei Gecko este design-ul dispozitivelor folosite de consumatorul de rand. Cel mai probabil, ei vor lucra la urmatoarea varianta a lui Google Glass. Cine stie, poate vor arata ca niste ochelari normali si lumea chiar va dori sa ii poarte!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar