Telefoane

Google confirmă că Pixel 2 va fi lansat anul acesta

Tot umblă vestea de ceva vreme că Google ar pregăti un succesor pentru Pixel-ul de anul trecut, iar acum vine și confirmarea din partea companiei.

Rick Osterloh, senior vice-președinte al departamentului de hardware, a făcut o declarație oficială referitor la existența acestui nou telefon. Cuvintele sale exacte au fost:

Puteți conta pe un succesor anul acesta, chiar și dacă nu veți auzi o dată de la mine în acest moment. Este un ritm anual în industrie, așa că puteți conta pe noi să continuăm.

Pixel a fost absent de la Mobile World Congress, așa că nu prea se știe exact când își va face apariția. Dar câteva detalii tot circulă prin industrie de câteva săptămâni. Spre exemplu, pe lângă un telefon top-end care va costa cât o mașină funcțională la mâna a doua, Pixel 2 va avea și un model ceva mai economic, menit să ofere caracteristici similare pe partea de software celor care nu vor să cheltuiască o tonă de bani pe hardware mai bun.

Modelul de top al lui Pixel 2 va include o cameră cu funcții noi, dar care nu va mări numărul de megapixeli, rezistență la apă și un chipset Snapdragon 835.

Când va sosi noul telefon? Cel mai probabil în această toamnă.

[PC World]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button