Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google combate… Ebola tabletelor!

/
/
/
/
image
img

Tabletele nu se pot molipsi cu Ebola, însă pe suprafetele lor se pot depune germenii acestei maladii, și adesea nu poate fi indepartati fără distrugerea dispozitivului. Ca urmare, cei care lucrează în zone unde Ebola este o problemă, nu prea pot folosi tablete, apelând la hârtia de nădejde. Dar Google a schimbat asta.

Compania a realizat o carcasă etanșă din policarbonat, în care tableta încă mai poate fi utilizată fără probleme. Această carcasă poate fi spălată în clor, fără ca dispozitivul să fie afectat. Nici nu trebuie scos de acolo pentru a da datele mai departe, fiind capabil să comunice cu un server alimentat de baterii, ce se află în afara zonei de carantină. Soluția aceasta este dezvoltată în colaborare cu Medici Fără Frontiere, și va fi open source, însemnând că oricine o poate implementa, modifica și refolosi fără vreun cost adițional sau vreo limitare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar