Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google Chrome primeste one-click video chats

/
/
/
/
image

Unii utilizatori de Youtube sunt mult mai familiari cu Google+ decat ar trebui sa fie. Este o unealta destul de folositoare pentru cei care doresc sa faca podcasturi video. In trecut, sa poti sa faci un podcast video folosind Google Hangout era ca o durere in partea dorsala. Cauta versiunea dracoveniei ce trebuia descarcata si instaleaza plugin-ul pentru browser-ul tau etc. Ei bine, Google si-a pus „maimutele” (alea „highly trained”) la treaba si au decis ca Google Chrome primeste one-click video chats.

Mai pe limba materna, tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton si ai instant PodCast video fara sa iti bati capul cu toate update-urile si add-on-urile. Google a anuntat ca toti pasii precedenti de setare pentru Google Hangouts au fost inalturati, totul putand fi acum realizat printr-un simplu click. Optiunea nu este inca disponibila, fiind inca in stadiu beta, dar este accesibila pentru cei care detin o versiune Canary a lui Google Chrome. Dar si pentru dezvoltatori. Este foarte posibil ca pe viitor optiunea sa fie disponibila si pentru restul utilizatorilor, dar inca nu stim exact cand.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar