MORE

Google Cardboard propune o experienta Star Wars VR

Colaborarea dintre Google si Disney se pare ca a luat forme destul de neasteptate, lansarea ultimului film Star Wars: The Force Awakens fiind marketata de catre Google in mod direct, prin brandingul paginii companiei detinatoare a celui mai cunoscut serviciu de cautare din lume, dar si cel mai accesat site de pe mapamond.

Pe langa branding-ul serviciilor Google in culorile voastre preferate (in functie de ce parte a Fortei preferati), cele doua companii (alaturi de operatorul de telefonie mobila Verizon) au dezvoltat o serie de experiente de realitate virtuala pentru Cardboard Viewer.

Episoadele vor fi create chiar de catre celebrul ILM -Industrial Light and Magic si au legatura directa cu evenimentele filmului The Force Awakens, putand fi accesate prin intermediul unei aplicatii Star Wars pe Android si iOS, incepand cu ziua de 2 decembrie.

Cei care nu detin inca o versiune de Cardboard Viewer, si vor una personalizata, vor putea cumpara de la Google editii imprimate cu elemente din noul film Star Wars.

Totusi, daca nu vrei sa platesti mai mult pe transport, decat pe produsul in sine, te sfatuim sa realizezi singur un Google Cardboard folosind tutorialul de mai jos, Android Authority indrumand pas cu pas utilizatorii in asamblarea unui astfel de aparat VR realizat din carton!

https://youtu.be/EHkOnsvpHiA

https://youtu.be/EHkOnsvpHiA

Articole asemanatoare

Back to top button