TECHTelefoane

Google Assistant poate fi acum folosit prin intermediul Siri

Aplicațiile Google au fost mereu mai atrăgătoare pentru utilizatori decât oferta serviciilor oferite de Apple pentru Maps, Music și chiar cu Siri. Să recunoaștem, mulți oameni consideră că Siri este inferior lui Google Assistant în multe aspecte, inclusiv recunoașterea vocii.

Știrea de ziua de azi descrie un pas mai ușor către accesarea lui Google Assistant prin intermediul comenzilor rapide Siri.

Cea mai recentă versiune a lui Google Assistant pentru iOS acceptă aplicația Apple Shortcuts, care vă permite să programați o listă de sarcini pentru a efectua o expresie vocală cu Siri sau o comandă rapidă pe care o adăugați la un ecran de start. Acum puteți seta aplicația Shortcuts pentru a deschide Google Assistant cu o expresie pe care o alegeți. De exemplu, poți să-i spui lui Siri „Goodnight” și atunci telefonul ar intra automat în modul Do Not Disturb și ar porni filtrul de lumină albastră.

Într-un mod similar, ați putea programa expresia „Ok Google” ca o comandă rapidă pentru a lansa aplicația Google Assistant. Odată lansată, aplicația va asculta imediat o comandă. Aceasta înseamnă că ați putea spune „Hei Siri, Ok Google”, apoi așteptați câteva secunde ca asistentul să se deschidă și apoi să transmită comanda voastră către Google.

Nu este soluția cea mai elegantă, dar este mai bine decât să spui „Hei Siri, deschideți Google Asistent… Hey Google”. Sperăm ca Siri să nu se simte rănită în amorul propriu.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button