TECHTech&ITTelefoane

Google are probleme cu repararea ecranelor de Pixel 3 crăpate

Pixel 3 este cel mai nou smartphone disponibil de la Google, fiind lansat la finalul lunii trecute, dar pare a fi prea nou pentru capacitatea companiei de a-l întreține.

Conform rapoartelor care circulă în acest moment prin presă, Google încă nu are pusă la punct infrastructura necesară pentru a repara așa cum trebuie telefoanele Pixel 3. Mai exact, compania încă nu a pus la punct aprovizionarea adecvată cu ecrane noi.

Asta este valabil atât pentru serviciul său intern de reparație, cât și pentru lanțul de aprovizionare de care depind reparatorii independenți. Aceștia chiar se ocupă de cam toată munca oricum, din moment ce Google nu deocamdată capacitatea de a se ocupa pe cont propriu de reparațiile telefoanelor Pixel 3 pe care le vinde.

Situația este puțin cam neplăcută pentru cei care se gândesc să cumpere un astfel de telefon, dar nu este tocmai o raritate. Cu puțin noroc, problema va fi rezolvată cu timpul și nu se va transforma într-una care să persiste pentru mult timp, și care să dea bătăi de cap celor care au pus mâna pe un Pixel 3, dar nu l-au ținut destul de bine cât să nu îl scape pe jos și să crape ecranul.

[9to5 Google]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button