Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google are planuri pentru Nexus, control in stil Apple

/
/
/

O diferenta notabila, pe segmentul de telefoane mobile, intre Apple si Google, este ca Google nu produce propriile smartphone-uri. Chiar daca Nexus este brandul de baza al companiei, acestea sunt construite in totalitate de alte entitati, insa asta s-ar putea schimba in curand.

Conform unor noi informatii care circula pe internet, pentru urmatoarele generatii de Nexus, Google va aborda o noua tactica. In loc sa faca parteneriate cu alte companii, cum se intampla acum cu LG sau Huawei, vor folosi o metoda mai apropiata de Apple. Mai exact, vor contracta producatori de telefoane care nu isi vor avea numele pus pe produse si care nu vor avea absolut nici un fel de input asupra designului.

Astfel, Google va avea un control si mai mare asupra dispozitivelor si va putea implementa cele mai noi tehnologii proprii in urmatoarele telefoane Nexus. Nu numai asta, dar va putea impinge update-uri software mai rapid si mai bine catre utilizatori.

Si cine ar urma sa fie producatorul a carui nume nu va fi prezent pe telefoane? Zvonul indica posibilitatea ca va fi HTC.

Aceasta schimbare ar putea reprezenta o imbunatatire insemnata pentru telefoanele Nexus, avand in vedere ca cele actuale nu au prea rupt gura targului si nici nu genereaza cine stie ce profit pentru producatorii actuali de telefoane.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar