Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Google are o nouă metodă foarte eficientă de compresie a imaginilor

/
/
/

Pentru majoritatea dintre noi, lățimea de bandă consumată cu încărcarea unei imagini de pe internet este o nimica toată, dar pentru cei care au conexiuni la internet mai firave și totuși costisitoare, contează foarte mult.

Ca urmare, Google anunță implementarea unui nou tip de algoritm de compresie a imaginilor, unul care se folosește de tehnici de Machine Learning pentru a nu pierde din detaliu. Noua metodă de compresie se bazează pe o unealtă numită RAISR, un sistem care a fost antrenat să îmbunătățească detaliul imaginilor de rezoluție mică.

Ideea este că Google poate acum să livreze utilizatorului imagini care au doar un sfert din numărul de pixel pe care l-ar avea în mod normal, ceea ce face transferul mult mai rapid. Apoi, când imaginea se află pe dispozitivul utilizatorului, intră în acțiune RAISR, care va restaura detaliul fără nevoia de a fi descărcate și restul datelor relevante.

Această unealtă este deocamdată implementată ca un test în Google Plus, așa că cei zece oameni care încă mai folosesc intenționat platforma se pot bucura de viteze sesizabil mai mari pentru descărcarea imaginilor. Noua metodă oferă o economie a lățimii de bandă de 75%.

Compania nu a pomenit când sau dacă va implementa această tehnologie pentru alte servicii ale sale, cum ar fi Google Image Search.

[Overclock3D]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar