TECHTech&IT

Google ar pregăti un nou serviciu de muzică pentru Youtube

Google continuă să găsească moduri noi prin care poate scoate un profit din Youtube pentru oricine în afară de creatorii de conținut.

Conform veștilor care circulă acum prin industrie, Youtube ar lucra în acest moment la dezvoltarea unei noi platforme de muzică a cărui debut va avea loc în luna martie din 2018. Numele provizoriu al acestui serviciu este Remix și ar urma să fie contra cost. Contra unui abonament, utilizatorii vor primi ce melodii doresc și chiar videoclipuri muzicale… în esență cam ce puteți face acum și pe Youtube gratuit, dar acum contra cost și cu binecuvântarea caselor de discuri care vor mai mulți bani.

La cârma acestui proiect s-ar afla Lyor Cohen, un fost director executiv al Warner Music, ce și-a anunțat de ceva vreme intenția de a contopi celălalt serviciu de streaming pentru muzică al Google, Play Music, în Youtube pentru a face un serviciu nou.

Va avea acesta succesul pe care fiecare altă încercare a Google a izbutit să îl evite? Nu este clar, dar industria muzicală pune presiune clară pe companie pentru a genera mai mult profit.

[Bloomberg]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Hai cu o știre despre Asaassin’s Creed 4 care e gratis pe Uplay.Sunt convins că mulți ar fi interesați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button