TECH

Google ar lucra la o aplicație cooperativă de editare foto

Google a lansat un număr foarte mare de aplicații de-a lungul existentei sale, iar pe multe din ele le-a închis, ca pe Google Talk. Totuși, lucruri noi sunt pe drum, iar una din noutăți pare că va fi o aplicație nouă de editare foto.

Vestea nu vine sub forma unui anunț oficial de la Google, ci sub forma unei vorbe care circulă acum prin coridoarele industriei și țopăie pe holurile internetului.

Diferența esențială față de ceea ce Google oferă deja prin aplicația sa Photos este că va permite editarea colaborativă a imaginilor. Mai mult de atât, noua aplicație va funcționa ca un soi de platformă nouă pentru împărțit imagini și pentru editarea lor. Nu prea sunt informații despre cum exact va funcționa implementarea sau dacă va avea funcții suplimentare în comparație cu ce oferă deja compania. Însă faptul că va permite editarea simultană a fișierului aceluiași de mai multe persoane cu siguranță va fi utilă pentru unii oameni.

Aplicația n-ar fi orientată tocmai către profesioniști, ci mai multă către cei care vor o nouă unealtă de socializare. Google ar urma să anunțe aplicația fie la evenimentul I/O din luna mai, fie pe parcursul următoarelor luni.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button