TECH

Google anunță un nou Daydream View

Google a prezentat o nouă variantă a soluției sale de VR pentru telefoane mobile, sub forma generației cu numărul doi a Daydream View.

Diferența cea mai notabilă față de varianta existentă deja pe piață este schimbarea aspectului. Daydream View este ceva mai mare ca prima generație, iar textura de pâslă a materialului textil care acoperea carcasa a fost înlocuită cu una ceva mai plăcută ochiului, fiind disponibile acum și ceva mai multe culori.

https://youtu.be/PNBL2DpB1YE

Noua carcasă găzduiește lentile ceva mai bune față de cele anterioare, capabile să ofere un câmp de vedere cu până la 15 grade mai amplu. Google a fost de părere că publicul nu se limitează la a folosi Daydream doar atunci când sunt în deplasare, motiv pentru care această ediție poate că nu este tocmai la fel de portabilă la cea veche, fiind și mai grea cu 40 de grame, dar tot încape mai ușor într-un rucsac decât un HTC Vive.

Dispozitivul are compatibilitate cu majoritatea telefoanelor contemporane care permit orice formă de VR, până și modele precum Galaxy Note 8, a cărui dimensiune îl făcea incompatibil cu prima generație de Samsung GearVR.

Din moment ce este mai mare și are lentile noi, ediția de anul acesta a lui Daydream View costă 100 de dolari.

[XDA-Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button