Telefoane

Google anunță Pixel Buds

Încercând să fie mai mult Apple decât ar trebui, Google nu doar că a renunțat la jack-ul audio pentru noua serie de telefoane Pixel 2, dar anunță acum și ceva numit Pixel Buds. O pereche de căști wireless similare cu AirPods.

O diferență esențială între cele două dispozitive vine sub forma unui șnur care le leagă între ele, așa că nu poți pierde doar o cască, le vei pierde mereu în perechi. Pixel Buds mai beneficiază și de o serie de alte caracteristici care ar trebui să le facă destul de atractive pentru cei care oricum nu au de ales. În loc de butoane, căștile au o suprafață tactilă ce poate fi folosită pentru a prelua apeluri, controla volumul și accesa asistentul Google.

Mai important de atât, atunci când sunt conectate la un Pixel, căștile sunt capabile să traducă în timp real în jur de 40 de limbi, folosind Google Translate. Așa că veți putea vorbi direct cu cineva și veți înțelege exact ce spune, fără nevoia de-a îndesa un pește în ureche. Bateria căștilor le permite să funcționeze timp de 5 ore în mod continuu, iar carcasa în care sunt ținute pot să le alimenteze pentru un total de 24 de ore până ca oricare din ele să fie conectate la o priză.

Pixel Buds vor fi disponibile într-o varietate de culori și cu o textură de material textil atât pentru șnur cât și pentru cutia de încărcare. Căștile vor fi lansate în luna noiembrie, la prețul de 160 de dolari. Dacă vi se pare ridicol că o pereche de căști pentru un telefon Android costă mai mult decât majoritatea telefoanelor Android, probabil nu lucrați la Google.

[XDA-Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button