RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Google anunță Pixel 3, Slate și Home Hub

Cu precizia unui ceas elvețian, Google introduce hardware nou în fiecare toamnă, iar în acest an producătorul a dezvăluit telefoane noi Pixel, un tip nou de tabletă și încă un membru al familiei Google Home. Haideți să parcurgem împreună ce oferă mai interesant noile dispozitive.

Google Pixel 3 și 3 XL primesc ecrane mai mari, camere mai bune

Este posibil ca propriile telefoane Pixel ale Google să nu fie cele mai populare dispozitive Android de pe piață, dar acestea sunt unele dintre cele mai bune, iar cea de-a treia generație Pixel oferă câteva mici, dar interesante modificări ale gamei. În timp ce factorul de formă al modelelor Pixel 3 și 3 XL este similar cu cel al predecesorilor, ambele au ecrane mai mari, datorită cadrelor mai mici de pe Pixel 3 și a unui design cu ecran complet pe pixel 3 XL. Ele vin în trei culori, deși sunt mai puțin interesante decât anul trecut: alb, negru și roz deschis. Prețul pentru Pixel 3 începe de la 799 dolari, iar XL începe de la 899 dolari.

Amândouă au îmbunătățit camerele, ceea ce este excelent, deoarece linia Pixel are unele dintre cele mai bune camere de pe piață – veți găsi o singură cameră pe spatele ambelor telefoane și o cameră dublă pe față cu un obiectiv cu unghi larg pentru selfieuri de grup. Camera are, de asemenea, unele funcții AI care îmbunătățește lumina fotografiilor pe timp de noapte și alege cea mai bună imagine dintr-un pachet pentru tine.

Pixel 3 va fi, de asemenea, primul telefon pentru a obține o nouă funcție de filtrare a spamului, având în spate Google Assistant, care va scana apelurile și le va transmite mai departe astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la apeluri automatizate. Această caracteristică va veni și pentru modelele mai vechi de Pixel de luna viitoare.

În cele din urmă, ambele modele Pixel 3 acceptă încărcarea fără fir, ceea ce este o schimbare binevenită după omisiunea acestei funcții pentru modelul de anul trecut. Google Stand pentru Pixel de 79 de dolari adaugă unele caracteristici suplimentare pentru încărcarea fără fir în comparație cu încărcătoarele Qi standard, cum ar fi notificările, modul de fotografiere și chiar o alarmă de imitare a răsăritului de soare pentru dimineți mai blânde.

Pixel Slate – un Chromebook hibrid și un Tablet Android

Tabletele Android nu au primit niciodată la fel de multă atenție cât primesc verișorii lor, telefoanele inteligente, dar Google adoptă o nouă abordare cu noul lor model de tabletă. Pixel Slate, care are pleacă de la 599 dolari pentru o versiune Intel Celeron, are o abordare asemănătoare cu cea a lui Microsoft Surface: este o tabletă care poate intra în modul laptop cu ajutorul unei tastaturi detașabile (vândută separat pentru 199 USD). Cu toate acestea, este mai interesant sistemul de operare: În locul lui Android, Pixel Slate rulează Chrome OS, care poate rula aplicații Android – astfel, puteți obține o experiență optimizată pentru laptop atunci când aveți nevoie, și puteți trece la aplicații Android atunci când vreți să citiți de pe canapea.

Google Home Hub adaugă un ecran lui Google Assistant

Anul trecut, Google a colaborat cu Lenovo și JBL pentru a face concurență Google lui Echo Show de la Amazon, iar anul acesta a anunțat propria sa versiune. Home Hub-ul de 149 dolari este ca un Google Home, dar cu un ecran de 7″, care vă permite să vedeți răspunsurile Google Asistent și nu doar să le auziți. Acest lucru este util în special dacă căutați evenimente din calendar sau rețete, aveți nevoie de un ecran, cum ar fi pentru hărți, videoclipuri YouTube sau fotografii. Și, la fel ca și Google Home, utilizează Google Voice Match, astfel încât să prezinte rezultate relevante pentru persoana care pune întrebarea (de exemplu, evenimente din calendarul lor).

Este mai mult decât o listă de bază a rezultatelor căutării. Când cereți o rețetă, vă va oferi instrucțiuni pas cu pas. Home Hub include, de asemenea, o caracteristică numită Home View, care este o interfață pe ecran pentru toate dispozitivele inteligente de acasă. Și când nu utilizați Home Hub, acționează ca o ramă foto digitală (cu AI inclus pentru a crea albume cu anumite persoane).

Acestea au fost elementele majore de la evenimentul Google, și în timp ce au existat câteva alte lucruri interesante, cum ar fi căștile pe USB-C și un Chromecast ușor actualizat, cu capacitatea de a sincroniza muzica cu ajutorul lui Chromecast audio, nu putem spune că a fost un potop de noi dispozitive. Cu toate acestea, perferăm oricând calitatea în locul cantității.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button