MORE

Google anunță Chrome Enterprise

Chiar dacă are un număr destul de limitat de aplicații, Google pare să se pregătească pentru un viitor strălucit în cazul sistemului de operare Chrome OS, anunțând Chrome Enterprise.

Această variantă a sistemului de operare va fi livrată sub forma unui serviciu cu abonament, ce oferă câteva beneficii notabile față de varianta standard a Chrome OS, cum ar fi suportul de nivel enterprise.

Pentru 50 de dolari per dispozitiv per an, o companie poate obține acces la un sistem de operare ce include lucruri precum protecție anti-furt sau integrare cu Microsoft Active Directory, ce tinde să fie foarte util atunci când lucrezi în echipe mari care trebuie să împartă acces la aceleași resurse. Chrome Enterprise vine și cu suport pentru VMware Workspace ONE, ce permite managementul sistemelor dintr-o rețea, la un loc cu PC-uri ce folosesc orice alt sistem de operare compatibil.

Mai multe informații despre Chrome Enterprise vor fi dezvăluite de către Google astăzi, în cadrul unui seminar ce se desfășoară pe internet.

Această mișcare ar putea fi foarte benefică pentru viitorul lui Chrome OS, în general fiind văzut de mulți oameni ca acel sistem de operare care știi că există, dar nu prea ești sigur de ce. Trebuie doar acum ca Google să găsească suficiente companii interesate care s-au săturat de Windows, nu folosesc Mac-uri și nu vor bătăile de cap asociate cu Linux.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button