GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Google a angajat oameni cu experienta pentru a dezvolta titluri de Stadia

Studiourile Google dau pe afara de talent

Google a angajat dezvoltatori care au lucrat la francize precum Assassin’s Creed pentru propriul studio de jocuri care se va concentra pe productia de titluri pentru Stadia. VGC au descoperit ca o parte dintre primii angajati ai Google pentru studioul de dezvoltare de jocuri pentru Stadia din Montreal au avut in trecut roluri importante in cadrul seriei Assassin’s Creed de la Ubisoft. Mai apoi, IGN a confirmat aceste angajari prin analiza profilelor de LinkedIn ale persoanelor cu pricina.

Primul din aceasta lista este Sébastien Puel, care este acum directorul general al studioului Google, dupa ce a ocupat functia de producator executiv in cadrul Assassin’s Creed timp de 10 ani. Dupa aceeea, il avem pe Francois Pelland, seful productiei pentru Google si in trecut a fost director executiv al Ubisoft Quebec. El a produs Assassin’s Creed Syndicate si a jucat si rolul de producator senior in proiectul Assassin’s Creed 3. Nu in ultimul rand, echipa de la Google se va bucura de prezenta lui Mathieu Leduc care a fost art director atat pentru Assassin’s Creed 2, cat si pentru Watch Dogs 1 si 2.

Acesti oameni cu foarte multa experienta si talent se alatura echipei Google condusa de Jade Raymond, un nume ceva mai cunoscut care s-a alaturat noului studio inca din luna Martie a acestui an dupa ce, la fel ca si ceilalti oameni din aceasta lista, a lucrat la Assassin’s Creed 2, Watch Dogs si Splinter Cell Blacklist.

Studioul de jocuri de la Google se va concentra pe productia de titluri first-party pentru propriul serviciu de game-streaming, Google Stadia. Chiar daca serviciul nu este in cel mai fericit stadiu in acest moment incipient si nu este disponibil la scara larga, promite o multime de lucruri bune, iar cu un gigant ca Google la carma proiectului, tind sa cred aceste promisiuni, dar in acelasi timp le consider putin cam prea optimiste pentru experienta totala pe care o are compania in industria de gaming.

Pentru inceput, mare parte dintre cele mai mari titluri de Stadia nu pot rula in 4K nativ iar Google a oferit banii inapoi oamenilor care au cumparat jocurile gratuite din luna Decembrie inca din luna Noiembrie, deoarece a fost o greseala din partea companiei sa includa chiar la lansare aceste titluri in magazin, chiar daca stia ca vor fi gratuite in curand.

IGN

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri, dar și componente hardware, alături de articole, analize și desigur, știri.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button