MORE

Google Android One ajunge in Turcia, deci tot mai aproape de Europa

Intiativa Google Android-for-All se apropie de Europa, venind intai in Turcia, intr-un efort din partea producatorului de a introduce sisteme ce ruleaza Android pentru cat mai multi utilizatori. Cel mai probabil Turcia este doar un inceput, o piata de test daca doriti, dar este foarte posibil ca Google Android-for-All sa ajunga si in Romania in viitorul apropiat, asta pentru ca exista multe terminale Android functionale la noi pe piata.

Gigantul a anuntat ca Turcia va primi primul smartphone Android One pe data de 15 mai a acestui an. Ceea ce este mai interesant, este faptul ca acest model de Android One este primul din aceasta familie de telefoane care ofera LTE. Iar din punct de vedere al motorizarii nu sta rau deloc. Android One vine cu un procesor Snapdragon 410, o camera de 13-megapixeli principala si una de 5-megapixeli secundara si un ecran de 5 inch cu rezolutie 720p, totul la pretul de 245 de euro.

Conform raportului Google, Turcia nu este ultima tara care urmeaza sa primeasca Android One, fiind in plan mai multe tari pe viitor, printre care, dupa cum am spus mai sus, ne-am putea numara si noi. Pe de alta parte un telefon de 245 de euro, cu specificatii decente nu este ceva nou pe piata romaneasca. Totusi trebuie sa ne gandin ca este un terminal gandit sa ruleze Android 5 fara modificari, iar asta ii da un avantaj

Articole asemanatoare

Back to top button