Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google adauga securitate locala pentru Drive, dar pierde suportul pentru editarea documentelor.

/
/
/
/
image
img

Cei de la Google  au updatat aplicatia Drive pentru iOS si au adaugat o setare optionala ce permite utilizatorilor sa isi protejeze datele cu o parola locala, doar pe iOS. Din pacate, aceasta actualizare ce aduce autentificare cu ajutorul unui cod din 4 caractere,  in contul de cloud al Google-ului, adica Google Drive, vine tot odata si cu un mare dezavantaj: „pierde” suportul pentru editarea documentelor .

Acum cand apesi pe creionul care te duce in editarea fisierelelor de tip document sau foaie de calcul (excel) apare un pop-up ce va solicitata descarcarea fisierelor si editarea lor in alte aplicatii disponibile in telefon, directionand fisierele catre aceste aplicatii. Ciudat este ca aplicatia pentru Android nu a primit inca acest tip de actualizare. Probabil ca update-ul va veni mai tarziu si pe Andorid, desi personal sper sa nu pierd suportul de editare a fisierelor in favoarea unei simple parole. Sau poate ca Google a facut asta deliberat, in ideea de a-si sprijini propriul ecosistem. Sper ca aceasta „imbunatatire” sa fie „exclusiva” doar pe iOS.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar