MORE

Google adauga functia Cast in Google Chrome

Google a început rularea unei optiuni de Cast built-in pentru Chrome 51. Trebuie doar să faceți clic dreapta pe o filă sau faceți clic pe butonul hamburger de pe partea dreaptă a browser-ul pentru a găsi o linie din meniu care spune „Cast. .. „.

Nu înseamnă ca extensia veche este complet inutila acum, doar ca nu mai aveți nevoie de ea pentru a trimite ceva pe Chromecast, dar, totuși, ar putea fi folosita ca o comandă rapidă.

În plus, se pare că funcția nu este disponibilă pentru toată lumea încă, chiar și pentru cei cu browserele Google Chrome updatate la zi. În cazul în care încă nu aveti acces la ea, poate doriți să va abtineti de la dezinstalarea extensiei și sa mai verificati meniurile din cand in cand.google-cast-built-in

Google vă va da, de asemenea, puterea de a reflecta fisierele în Google Hangouts atunci când versiunea stabilă a Chrome 52 va fi lansata. Pentru a fi mai clar, aceasta vă va permite să faceti Cast la serviciile de cloud, inclusiv Hangouts, deși nu este clar ce alte servicii vor fi compatibile cu noua functiune in viitor.

Google

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button