Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Google a stricat temporar internetul Japoniei

/
/
/
img

Bun venit în viitor, unde atunci când Google face o greșeală, internetul unei națiuni poate pica.

Săptămâna trecută, câteva regiuni din Japonia s-au trezit fără acces la internet, deoarece Google a setat incorect o serie de parametri de rețea. Aceste setări n-au fost prea benefice, deoarece au dus la dirijarea traficului menit pentru distribuitorii mari de internet ai națiunii direct către Google. Și din moment ce nu putea fi negociat tot acest trafic, o parte însemnată de Japonia n-a mai avut internet.

Nu e vorba doar de utilizatori de rând, ci de companii și servicii care au fost nefuncționale sau foarte greu de accesat pentru câteva ore. Google a sesizat eroare și a reparat problema în doar opt minute, dar până ce s-a propagat și până ce totul a revenit la normal a durat ceva mai mult timp.

Morala poveștii este că poate ar trebui ceva mai multă descentralizare. Asta sau atunci când umblă cineva la configurarea unei rețele de mare importanță, ar trebui să fie exercitată ceva mai multă atenție.

[9to5Google]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar