MORE

Good Guy Twitter CEO – Doneaza o treime din actiunile sale catre angajati

De la un vis, la o idee, la un start-up, la o companie de milioane de dolari, Jack Dorsey, CEO-ul Twitter pare ca si-a realizat visele. Se numara printre ideile de succes al acestui secol si va ramane pentru todeauna in cartile de istorie ca omul care a inventat Twitter-ul. Pe langa asta, discutam de un om sfios, rezervat, care nu a facut parte din status quo-ul social si totusi s-a integrat perfect pana la urma. Dovada candidatura sa pentru primaria orasului New York, dovedindu-se un om cu multe talente.

Pe langa cele enumarate mai sus, Jack este un om generos, acesta implicandu-se si in actiunii caritabile, astfel ca ultimul sau anuntat nu a surprins pe nimeni. Domnul Dorsey a dezvaluit ca doneaza o treime din actiunile sale angajatilor Twitter, declarand urmatoarele pe Twitter:

„As dori sa am o parte mai mica din ceva mare, decat o parte mai mare din ceva mic”

Astfel Jack Dorsey se dovedeste un om de afaceri extrem de viclean, acesta castigand pe doua fronturi. Intreaga imagine pozitiva pe care o primeste si evident tot PR-ul pozitiv. Si reuseste sa mai linisteasca apele in sanul companiei, saptamana trecuta o serie de concedieri fiind efectuate saptamana trecuta, multe dintre ele si la un nivel inalta. Asa ca tot raul spre bine domul Luthor… ma scuzati…Dorsey!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close