Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Good Guy Twitter CEO – Doneaza o treime din actiunile sale catre angajati

/
/
/

De la un vis, la o idee, la un start-up, la o companie de milioane de dolari, Jack Dorsey, CEO-ul Twitter pare ca si-a realizat visele. Se numara printre ideile de succes al acestui secol si va ramane pentru todeauna in cartile de istorie ca omul care a inventat Twitter-ul. Pe langa asta, discutam de un om sfios, rezervat, care nu a facut parte din status quo-ul social si totusi s-a integrat perfect pana la urma. Dovada candidatura sa pentru primaria orasului New York, dovedindu-se un om cu multe talente.

Pe langa cele enumarate mai sus, Jack este un om generos, acesta implicandu-se si in actiunii caritabile, astfel ca ultimul sau anuntat nu a surprins pe nimeni. Domnul Dorsey a dezvaluit ca doneaza o treime din actiunile sale angajatilor Twitter, declarand urmatoarele pe Twitter:

„As dori sa am o parte mai mica din ceva mare, decat o parte mai mare din ceva mic”

Astfel Jack Dorsey se dovedeste un om de afaceri extrem de viclean, acesta castigand pe doua fronturi. Intreaga imagine pozitiva pe care o primeste si evident tot PR-ul pozitiv. Si reuseste sa mai linisteasca apele in sanul companiei, saptamana trecuta o serie de concedieri fiind efectuate saptamana trecuta, multe dintre ele si la un nivel inalta. Asa ca tot raul spre bine domul Luthor… ma scuzati…Dorsey!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar