Telefoane

GogoBot – Un excelent insotitor in vacanta!

Vacanta de vara se apropie vertiginos iar App Store-ul este plin de aplicatii gandite special pentru concediu. Din pacate doar cateva dintre acestea sunt bine facute si merita atentie, iar GogoBot este printre ele. Gogobot stie majoritatea oraselor mari din lume si poate fi un insotitor foarte bun : el afiseaza orasul cautat si ofera informatii generale despre acesta, incluzand chiar scurte lectii de istorie.

Aplicatia preia poze de pe Flickr si nu numai, si le afiseaza in spatele meniului principal al fiecarui oras pe care il cauti. Pune la dispozitie chiar si o galerie, pentru a descoperi mai multe locuri interesante, imaginile avand si cate o nota pusa de cel care a uploadat fotografia. Gogobot pune la dispozitie 3 optiuni pentru orice oras: Stay, Eat si Play, care dau acces, evident, la Hoteluri in zona respectiva, baruri si restaurante si Play, care afiseaza puncte de interes public, muzee sau parcuri. Aplicatia cunoaste o multime de hoteluri si pune la dispozitie poze detaliate pentru fiecare, rating, numere de telefon, adrese, review-uri postate de catre cei care au mai stat acolo, varianta de a adauga tu insuti un review sau poze si chiar posibilitatea de a rezerva o camera direct din meniul aplicatiei.

Tot pe pagina principala, alaturi de cele 3 meniuri, isi face loc si o sectiune care prezinta vremea in locul respectiv. Aceasta sectiune din pacate a reusit sa ne duca intr-o aplicatie de …lanterna. Acesta este un mic bug ce se probabil rezolva cu urmatorul update. Tot pe pagina principala mai gasim Trending, o sectiune ce ne trimite intr-un feed cu poze din diverse zone ale orasului selectat. Ca si la restaurante si hoteluri, aceste poze au si ele ratinguri. Aplicatia este in ton cu designul iOS 7, si in afara de problema cu vremea detaliata nu am intampinat nicio alta. Gogobot va ramane instalat in telefoanele noastre, avand in vedere ca este practic pana si pentru orasul in care locuim, fiind mai usor sa descoperim localuri sau sa cazam cate un prieten atunci cand vine in vizita. Aplicatia este disponibila gratuit atat pe Android, cat si pe iOS, iar serviciul propriu-zis poate fi folosit si din browser, de pe site-ul dedicat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button