GamingPC&ConsolesTech&IT

GOG vrea să vă amintească de jocurile sale gratuite

Are o grămadă

Din moment ce este indicat să stați în casă zilele astea, GOG a decis să vă amintească de un fapt pe care s-ar putea să îl fi omis. Cel că GOG vă oferă de câțiva ani o grămadă de jocuri gratuite. Jocuri pe care le puteți găsi acum pe toate la un loc.

Pagina se numește „Stay at home and play some games” și conține titluri legendare precum Beneath a Steel Sky, Akalabeth, Gwent, Ultima 4, Shadow Warrior Classic, Postal și o grămadă de alte jocuri mai mult sau mai puțin cunoscute.

Știu, majoritatea nu sunt noi, dar am să vă spun o poveste. Cu zeci de ani în urmă, mi-a crăpat la un moment CD-ROM Drive-ul, lăsându-mă cu doar trei jocuri instalate pentru câteva luni. Unul era Dave Mirra’s Freestyle BMX, pe care l-am terminat de vreo 4 ori. Altul era Morrowind, pe care l-am terminat o dată și am fost dezamăgit cum la final nu se schimba nimic, Ghostfence-ul era încă activ, încă mai era blight, dar acum aveam un inel dat de o zeiță, cu proprietăți la care aș fi râs cu săptămâni în urmă. Iar celălalt joc era Ultima 4. Pe Ultima 4 nu l-am terminat, dar nu pentru că n-aș fi depus efort. Pur și simplu era mai complicat și mai întortocheat decât Morrowind. Ani mai târziu, parcă ar fi trebuit să petrec mai mult timp cu Ultima 4, decât cu jocul la care ești instantaneu atacat de o gloată de oameni dacă iei o petală de la o tavernă din Ald’ruhn.

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button