GamingPC&ConsolesȘtiri IT

GOG Summer sale a început, cu un joc gratuit

Aveți bani în buzunar? Bun, pentru că acum aveți ocazia să îi dați pe jocuri lipsite de DRM. Jocuri ce pot zburda libere pe PC-ul vostru, nestingherite de diverse metode oribil gândite de „protecție”, fiindcă a început GOG Summer Sale Festival.

Un eveniment în cadrul căruia aveți ocazia să cumpărați la prețuri foarte mici, sau măcar moderate, în jur de 2000 de jocuri vechi și noi. Spre exemplu, puteți lua un The Witcher 3 complet cu DLC la prețul de 13.5 euro, rămânând apoi în seama voastră provocarea de a găsi vreo trei luni să îl și terminați.

Dar un factor și mai important de luat în minte este că pe lângă o grămadă de jocuri ieftine aveți și unul gratuit. Aveți două zile la dispoziție să puneți mâna pe Obduction, fără cost. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe link-ul de mai devreme și să apăsați butonul. Jocul rămâne permanent al vostru. Chiar al vostru. Îi pute descărca kit-ul de instalare și nu va conta nici dacă GOG dispare sau jumătate din planetă explodează, undeva într-un buncăr subteran veți putea instala și juca Obduction oricât de mult vreți.

Și despre ce este jocul? Mai țineți minte Myst? Eh, e cam ca Myst, dar potențial mai straniu. Iar dacă nu ați jucat Myst, atunci impresia voastră a jocului nu va fi colorată de preconcepții potențial negative.

 

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button